Ηρ. Πολυτεχνείου 122, Λάρισα
+30 2411 810 621
contact@uniqon.gr
Πάρτε μας στο κατόπι
Ηρ. Πολυτεχνείου 122
+30 2411 810 621
Δημιουργία κατά την διάρκεια του 2ου κύματος COVID

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μας γνωρίσετε

Είμαστε η UniqOn Κοιν.Σ.Επ. και σας προσκαλούμε να γνωριστούμε, να εμπνευστούμε και να σχεδιάσουμε

Ο Πέτρος ασχολείται με την φωτογραφία ερασιτεχνικά από το 2008, και επαγγελματικά από το 2016. Σπούδασε Τεχνικός Ιατρικών οργάνων, μα η αγάπη του για τη φωτογραφία τον έφερε πάλι στα θρανία, για να ακολουθήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον, με την αγαπημένη του τέχνη! Από μικρός έπαιζε τρίχορδο μπουζούκι και κιθάρα και γενικότερα ασχολούταν με τη μουσική. Το διάβασμα και ειδικότερα η ποίηση, είναι ένα άλλο από τα πάθη του! Ακόμη και τώρα, που και που, αρμενίζει στις σκουριασμένες από αλμύρα αράδες του Καββαδία.
Ο Δημήτρης πρώτα έμαθε να γράφει στο πληκτρολόγιο στα DOS και μετά στο τετράδιο. Με οδηγό το Shinobi, το Double Dragon και τα 3 νιντζάκια δεν κατάφερε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τις ειρηνιστικές. Η αγάπη του για την φύση τον οδήγησε στην Γεωπονική σχολή όπου βρήκε διέξοδο στον μαγικό κόσμο των υπολογιστών και του DnD. Τα πρώτα βήματα του Web Design έγιναν στο Dreamweaver αλλά η επαγγελματική ενασχόληση ξεκίνησε 7 χρόνια πριν.

0

Μέλη

0

Συνεργάτες

Μέλη

Πέτρος Δημουλάς

Δημήτρης Παπαδούλης

Οι λόγοι που μας ώθησαν στην γέννηση αυτής της ομάδας είναι αρκετοί και ποικίλοι. Σημαντικότερος όλων η επιθυμία μας να δώσουμε διέξοδο και χώρο στην ανάγκη μας για δημιουργία, σε ένα πλαίσιο όπου μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα, να πειραματιστούμε με νέες ιδέες, να μετουσιώσουμε την εμπειρίας μας και το μεράκι μας σε δράση και έργο.
Βασικός μας στόχος να υλοποιούμε τα έργα και τις ιδέες μας σε ένα κλίμα συνεργασίας και δημιουργικής έκφρασης. Με τη διάθεση αυτή ευελπιστούμε η ομάδα μας να μεγαλώσει.
Με πρωτοτυπία, πνεύμα ανήσυχο και ομαδικό, είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις δικές σας ιδέες.

Join us today

Μπορείς σε εμάς να μάθεις φωτογραφία, να χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό μας, και να δημιουργήσεις το Podcast που πάντα ήθελες! Ή να περάσεις για μια φωτογράφηση, να σχεδιάσουμε παρέα την ιστοσελίδα σου, ή το δικό σου ξεχωριστό e–shop!

Συνεργάτες

Owls Club

ΠασπARTού productions

Mankey Creative Lab

SpaceOp

error: Content is protected !!