Ηρ. Πολυτεχνείου 122, Λάρισα
+30 2411 810 621
contact@uniqon.gr
Πάρτε μας στο κατόπι
Ηρ. Πολυτεχνείου 122
+30 2411 810 621
Φυσικά Όνειρα Κοιν.Σ.Επ.

Φυσικά Όνειρα Κοιν.Σ.Επ.

Η Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων ‘’Φυσικά Όνειρα’’ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2021 και βρίσκεται στη Ν.Μαγνησία της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός μας είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των ΑΜΕΑ, η κοινωνικοποίηση τους καθώς και η ενημέρωση/ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ΑΜΕΑ.

Η δραστηριότητα μας αφορά την παραγωγή φυσικών καλλυντικών με αγνές πρώτες ύλες καθώς και διάφορων διακοσμητικών φτιαγμένα με πηλό. Τα παιδιά μας εκπαιδεύονται ήδη στην παρασκευή αρωματικών σαπουνιών και φυσικών καλλυντικών  τα οποία δημιουργούνται πάντα με την καθοδήγηση εθελοντών/μελών οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες γνώσεις  πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει σαπούνια γλυκερίνης και ελαιολάδου, κηραλοιφές, κρέμες, σαμπουάν, bath bombs και πολλά ακόμη προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Ακόμη δημιουργούμε χειροποίητα διακοσμητικά από πηλό και αναλαμβάνουμε μπομπονιέρες και προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις.

Τα προϊοντα μας μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα μας σε Facebook και Instagram και αρκετά σύντομα στο e-shop μας καθώς είναι υπό κατασκευή.

Επιθυμούμε να γνωρίσει ο κόσμος τα προϊόντα μας, να τα αγαπήσει και να τα προτιμήσει και με αυτό τον τρόπο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε ώστε τα ΑΜΕΑ να μπορούν να εργάζονται με τα ίδια δικαιώματα και αξίες όπως και οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας μας.

 

Βας. Σοφίας 21 Ν.Μαγνησία Θεσσαλονίκης

Τηλ: 2315111715 & 6971782698
Email : fisikaoneirakoinsep@gmail.com

FacebookInstagram
error: Content is protected !!