Ηρ. Πολυτεχνείου 122, Λάρισα
+30 2411 810 621
contact@uniqon.gr
Πάρτε μας στο κατόπι
Ηρ. Πολυτεχνείου 122
+30 2411 810 621
Ηλιοδώρα Κοιν.Σ.Επ.

Ηλιοδώρα Κοιν.Σ.Επ.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ηλιοδώρα ιδρύθηκε το 2015, απαρτίζεται από έξι μέλη, γυναίκες και εδρεύει στο Καλαμπάκι της Δράμας.

 

Η Ηλιοδώρα υπό την ανάγκη συστηματικής παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, από ανθρώπους που γνωρίζουν τις τεχνικές και με σύμμαχο τα σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, δημιουργεί εκλεκτά παραδοσιακά ζυμαρικά (κουσκούς, χυλοπίτες, τραχανά, φιδέ, βίδες, κριθαράκι) και αρτοπαρασκευάσματα (τσουρέκια, κέικ, σοκολατάκια) με αγνές πρώτες ύλες χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Ακολουθεί παραδοσιακές μεθόδους μεταποίησης για κάθε προϊόν και δίνει έμφαση στην ποιότητα, εφαρμόζοντας το σύστημα  πιστοποίηση ISO 22000.

Η παραγωγή των φυτικών καλλυντικών, γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και με υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, που δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, αρώματα, χημικές ουσίες, συντηρητικά, παράγωγα πετρελαίου.

Τα προϊόντα Ηλιοδώρα διατίθενται στη λιανική, από το φυσικό κατάστημα στην έδρα του, στο Καλαμπάκι της Δράμας και από το ηλεκτρονικό κατάστημα στο www.iliodora.gr. Στην χονδρική διατίθενται σε συνεργαζόμενα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής και ενέργειας και μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα του. Ευθύνη δική μας είναι να τα σεβαστούμε και να τα μεταβιβάσουμε στις επόμενες γενιές.

 

Υπάρχει μαγικό συστατικό?

Υπάρχει και ονομάζεται αγάπη!

Η αγάπη που απλόχερα δεχόμαστε

η αγάπη που απλόχερα σας προσφέρουμε

μέσα από τα εκλεκτά προϊόντα μας

στην προσπάθεια μας να ενώσουμε γλυκά

το χθες με το σήμερα,

με γνώμονα την αγάπη και την ποιότητα.

 

Η Ηλιοδώρα Κοιν.Σ.Επ. είναι μία επιχείρηση με συνεταιριστική μορφή και κοινωνικό χαρακτήρα, όπου εργάζονται 6 γυναίκες, για να προσφέρουν ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα στον καταναλωτή και αξιοπρεπές αμειβόμενη εργασία στον εαυτό τους.

ΙστότοποςFacebookInstagram
error: Content is protected !!