Ηρ. Πολυτεχνείου 122, Λάρισα
+30 2411 810 621
contact@uniqon.gr
Πάρτε μας στο κατόπι
Ηρ. Πολυτεχνείου 122
+30 2411 810 621
Social Media

Φωτογραφία

Παρέχουμε φωτογράφιση του ακινήτου, της επιχείρησής σας, καθώς και κάθε είδους προϊόντος με στόχο την καλύτερη προβολή και προώθηση τους. Αναλαμβάνουμε επίσης να φωτογραφίσουμε το κατοικίδιο σας στον χώρο σας ή στον χώρο μας.

Η ηλεκτρονική παραγγελία φαγητού είναι πλέον καθημερινότητα και σίγουρα χρειάζεστε την βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων σας. Με μία επαγγελματική φωτογράφιση φαγητού και ποτού θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας.

Το πορτραίτο είναι μία από τις πιο εκφραστικές διεξόδους της φωτογραφίας. Ξεπερνάμε την αναμνηστική φωτογραφία και αποτυπώνουμε το δικό σας πορτραίτο στο studio ή στο δρόμο για τη χρήση που επιθυμείτε (προσωπικό ή επαγγελματικό σκοπό).

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση του γάμου ή της βάφτισης, βάζοντας τη δικιά μας διακριτή πινελιά, με λήψεις που ξεφεύγουν απ’ το καθιερωμένο, δίνοντας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και αντίληψης.

Σας ενδιαφέρει ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας; Είστε αρχάριος και θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας; Σε συνεργασία με το owls club παραδίδουμε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας.

error: Content is protected !!