Ηρ. Πολυτεχνείου 122, Λάρισα
+30 2411 810 621
contact@uniqon.gr
Πάρτε μας στο κατόπι
Ηρ. Πολυτεχνείου 122
+30 2411 810 621
Κοιν.Σ.Επ. Το Πατζούρι

Κοιν.Σ.Επ. Το Πατζούρι

Ένα.. ανοιχτό παράθυρο!

Το 2017 μετά από πάρα πολλές ώρες σκέψης και ονείρων πάρθηκε η απόφαση να ανοίξουμε το ΠΑΤΖΟΥΡΙ μας. Ένας χώρος ο οποίος με συνεργατικό κλίμα θα μας έκανε να εργαστούμε για τους εαυτούς μας!! Ο αρχικός σκοπός του συνεταιρισμού μας ήταν ένα οικονομικά βιώσιμο καφενείο στο όποιο όλοι οι εργαζόμενοι θα ήταν ίσοι και θα παίρναν αποφάσεις από κοινού.

Το κοινωνικό κομμάτι του καφενείου μας ήταν αυτό που του έδωσε και τον τελικό του χαρακτήρα.. Εκδηλώσεις μουσικές πολλές και συζητήσεις διαφόρων θεμάτων πήραν την σκυτάλη τους στο χώρο μας.. Η στήριξη τοπικών επιχειρήσεων, παραγωγών ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός στόχος στο ΠΑΤΖΟΥΡΙ μας.

Οι κοινωνικές μας ανησυχίες πολλές γι’ αυτό και άλλωστε και το όνομα του καφενείου μας. Τα πατζούρια ήταν για να κλείνουν από έξω τα παράθυρα..τα δικά μας πατζούρια είναι μόνο διακοσμητικά!!! Έχουμε πλέον έναν χώρο ανοιχτό για όλους. Μέχρι τώρα με χαρά βλέπουμε την στήριξη του κόσμου, κάθε ηλικίας, κάθε φύλου, από μαθητές μέχρι καθηγητές, από μωρά μέχρι παππούδες.. Τα όνειρα μας για το μέλλον άπειρα.. τα ψυχικά μας αποθέματα τεράστια.

Αυτοί είμαστε λοιπόν

Facebook
error: Content is protected !!